Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-01@13:50:13 GMT

طلبه ایرانی و زنان آنچنانی در ساحل لبنان + عکس

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۴۰۴۴

طلبه ایرانی و زنان آنچنانی در ساحل لبنان + عکس

پس از دیدن خط حائل بین دو بیروت و شارع الحمراء، در مسیر برگشت، به کنار دریا رفتیم. خانم های زیادی با کمترین لباس ممکن در لب دریاکنار غرفه هایی برای یافتن مشتری نشسته یا دراز کشیده بودند...

جنوب نیوز:  کتاب «یاد ایام» خاطرات خودنوشت حجت الاسلام احمد عابدینی است که توسط انتشارات گواهان در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه با قیمت ۵۰۰۰۰ تومان و با ۴۳۵صفحه به چاپ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب شامل ۱۰ دفتر است که یکی از آن ها به خاطرات نویسنده از جنگ و یکی دیگر از دفترها به خاطرات حضورش در لبنان تعلق دارد.

چند معرفی دیگر هم بخوانیم:

چند دقیقه با کتاب «ساده‌رنگ»؛ / ۷۲ چه کسی وصیت‌نامه شهید مهدی باکری را بالا پایین کرد؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «فرمانده در سایه»؛ / ۷۱ کدام مترجم مذاکرات مقامات ایرانی را تغییر می‌داد؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «تا ابد با تو می مانم»؛ / ۷۰ خبر «اصغرآقا» را چگونه به «زیبا خانم» دادند؟! چند دقیقه با کتاب «بلدچی»؛ / ۶۹ شایعه اعزام الاغ‌ها به میدان مین + عکس چند دقیقه با کتاب «کابوس در بیداری»؛ / ۶۸ اهالی چه کشوری به حجاج ایرانی کمک کردند؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «راهی برای رفتن»؛ / ۶۷ پیام شهیدِ ۱۰ساله برای امام خمینی چه بود؟ چند دقیقه با کتاب «محبوب حبیب»؛ / ۶۶ کت و شلوار «محمود» به چه کسی رسید؟ + عکس چند دقیقه با کتاب «صباح»؛ / ۶۵ جان دادن پای چتر منورهای عراقی! + عکس

نویسنده همزمان با آغاز جنگ، دوران طلبگی خود را شروع می کند و پس از مدتی با اصرار فراوان، مسئولان سپاه را راضی می کند که به آموزش نظامی در تهران رفته و سپس به جبهه ها اعزام شود. او در سالهای جنگ در چندین عملیات شرکت کرده است.

حجت الاسلام عابدینی اولین بار در تابستان سال ۱۳۶۵ به نیت یادگیری کامل زبان عربی به لبنان می رود تا در تبلیغ اسلام و اهداف انقلاب اسلامی، فضای جدیدی را تجربه کند.

آنچه در ادامه می خوانید، بخشی از خاطرات این طلبه در لبنان است:

در ماه رمضان من و دوستان در بیروت، معمولا بین مدرسه رسول اکرم و مسجد امام رضا در حرکت بودیم و گاهی هم به مسجد غبیری میرفتیم.

در مسجد امام رضا آیت الله سید محمدحسین فضل الله نماز می خواند و گاهی فرزند ایشان و در مسجد غبیری آقای شیخ حسن طراد امام جماعت بود. همه این مکان ها در حومه جنوبی بیروت بود (الضاحیة الجنوبیه).

پس از ماه رمضان روزی یکی از طلاب پیشنهاد کرد که برویم و از خود بیروت نیز دیدن کنیم. بناشد که اول ما را کنار خط قرمز بین بیروت غربی و شرقی ببرد. برایم واقعأ عجیب بود که خانه های مردم را خراب کرده بودند و مانع و خاکریز ایجاد کرده بودند که یک طرف آن مسیحیان زندگی کنند و طرف دیگر مسلمانان. اصلا قابل تصور نبود ولی واقعیت جز این نبود. شهر دو قسمت شده و تا فاصله شاید صد متری هر دو طرف خالی از سکنه بود. کنار مرز و در فاصله ای عقب تر، تمامی دیوارهای خانه ها را سوراخ کرده بودند و آنها را به هم راه داده بودند تا بتوانند در سرتاسر خط، افراد رزمنده تردد نمایند. سوراخ کردن ساختمان های چند طبقه ای به مقدار سوراخی که یک آدم ایستاده از آن عبور بکند و خالی بودن آن ساختمان ها بر تعجبم می افزود. بالاخره الخط الأحمر (خط قرمز) را دیدیم و بعد از آن به شارع الحمراء، مرکز بیروت رفتیم. واقعأ، زیبا و عجیب بود و ساختمانهای جالبی داشت و مردم به کار و کاسبی خود مشغول بودند و بسیار با حومه جنوبی از لحاظ زیبایی و نظافت متفاوت بود.

پس از دیدن خط حائل بین دو بیروت و شارع الحمراء، در مسیر برگشت، به کنار دریا رفتیم. خانم های زیادی با کمترین لباس ممکن در لب دریا کنار غرفه هایی برای یافتن مشتری نشسته یا دراز کشیده بودند. وضع زننده آنان و دیدن آن مناظر، گرچه گذرا و عبوری، اثر بسیار بدی بر روح و روانم گذاشت به گونه ای که مجبور شدم چشم خود را تنبیه کنم تا بر دیدن حرام عادت نکند به همین جهت پس از بازگشت با خودم عهد کردم تا سه روز از مدرسه بیرون نروم تا هیچ خانمی را نبینم؛ زیرا ترس این وجود داشت که به زنان بی حجاب نگاه کنم و مقایسه ای بین آنان و آنچه لب دریا دیده بودم انجام دهم. البته اگر چند روزی ذهن را کنترل می کردم تا آن صورتها از ذهنم محو شود، این ترس و احتمال بر طرف میشد و به حال طبیعی باز می گشت.

آن روز و پس از دیدار از بیروت، چند طایفه ای بودن لبنان برایم معنای جدیدی پیدا کرد. تا آن روز فکر میکردم چند طایفه ای یعنی گروهی سنی و گروهی شیعه و گروهی مسیحی، ولی آن روز معلوم شد گروهی دنبال جنگ قدرت، گروهی مخلص برای خدا و گروهی مخلص برای شیطان! گروهی مشغول دنیا و گروهی مشغول آخرت، گروهی متحیر و پریشان و...

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساحل بندر دیلم پاکسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دیلم ظهر دوشنبه در این آئین اظهار کرد: روز ملی خلیج فارس نماد اقتدار ملت و امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است.

محمد اسدی افزود: محیطی عاری از زباله به ویژه در سواحل این شهرستان همواره باید در برنامه‌های ادارات و دوست داران محیط زیست باشد.

وی بیان داشت: پاکسازی ساحل این بندر به مناسبت روز ملی خلیج فارس و همزمان با هفته زمین پاک انجام شده و باید با برنامه ریزی و همکاری همه جانبه دستگاه‌ها و فعالان محیط زیستی همواره این اقدام پسندیده تداوم داشته باشد.

این برنامه به همت اداره آموزش و پرورش، شهرداری و شورای اسلامی شهر دیلم، بنیاد رشد استان بوشهر، شبکه بهداشت و مدرسه غیر دولتی فردای سبز با حضور دانش آموزان این مدرسه انجام شد.

کد خبر 6091967

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • فعالیت‌های گسترده دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه+تصاویر
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • دیدار دوم شهرداری گرگان و الریاضی لبنان؛ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • خرید بازیکن آمریکایی توسط باشگاه ایرانی
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • آغاز تحصن دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه
  • ساحل بندر دیلم پاکسازی شد