Web Analytics Made Easy - Statcounter

ده‌ها معترض لبنانی امروز، یکشنبه مقابل سفارت آمریکا تجمع کرده و پرچم این کشور را آتش زدند. این در حالی است که فعالان لبنانی خواستار تظاهرات تحت شعار "یکشنبه آزادی" با درخواست برای تشکیل دولت تکنوکرات و برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی و مبارزه با فساد شدند.

به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، این تجمع در محکومیت مداخلات واشنگتن در امور کشورشان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرکنندگان شعارهایی نظیر "مرگ بر آمریکا"، "استعمار را نمی‌پذیریم" و "بیروت آزاد است" سر دادند.

این تجمع در حالی برگزار شد که نیروهای ارتش در اطراف سفارت آمریکا در ورودی‌های منطقه عوکر مستقر بودند.

مسیر این منطقه به روی خودروها تا مسافتی دور از محل تجمع معترضان بسته بود.

در شبکه‌های اجتماعی فراخوان برای تظاهرات مقابل سفارت آمریکا طی امروز در رد مداخلات خارجی در امور لبنان داده شده بود. لبنانی‌ها از اظهارات جفری فلتمن، سفیر اسبق آمریکا در بیروت درباره لبنان خشمگین هستند.

از سوی دیگر، ولید جنبلاط، رئیس حزب سوسیال ترقی‌خواه لبنان توییت کرد: برخی سفرای حاضر در لبنان و وزرای خارجه سایر کشورها وارد موضوع تشکیل کابینه شده‌اند تا در کنار طبقه سیاسی که از امتیازدهی خودداری کرده و بر ابقاء در سمت خود پافشاری دارند، به پیچیدگی‌ها و مشکلات این مساله بیفزایند.

جنبلاط در ادامه نوشت: امیدوارم سفرا، کارشناسان و چهره‌های برجسته لبنان به سرعت درباره تشکیل کابینه با یکدیگر توافق کرده و همه آنها بدون استثنا از ثبات لبنان آنگونه که درباره آن صحبت می‌کنند، حمایت کنند.

این در حالی است که طرفداران سعد حریری مجددا خواستار تشکیل دولت تکنوکرات و برگزاری انتخابات زودهنگام و بازگرداندن اموال غارت شده و مواخذه فاسدان شدند.

صدها خودرو و موتورسیکلت با حمل پرچم‌های لبنان و دست نوشته‌هایی در محکومیت فساد و درخواست برای مبارزه با فساد شعار مردم خواهان براندازی نظام هستند، سر دادند.

حریری قرار گرفتن در راس دولت آینده را مشروط به اینکه کرده که دولت آینده تکنوکرات باشد اما طرح دیگری مطرح است مبنی بر اینکه دولتی متشکل از متخصصان و سیاستمداران که مورد حمایت میشل عون، حزب‌الله لبنان، جنبش امل و جریان آزاد ملی موسوم به "دولت تکنو- سیاسی" است، تشکیل شود.

همچنین تظاهرکنندگان دو مجسمه "الثوره" (انقلاب) را در شهرک سعد نایل (البقاع) و مسیر مجدل عنجر در البقاع در نقطه مرزی سوریه و لبنان را حمل کردند.

تظاهراتی نیز از جانب زنان تحت عنوان "فریاد زنان جنوب" در شهر صور در جنوب برگزار شد آنها خواستار اعطای تابعیت به فرزندان زنان لبنانی مزدوج با افراد خارجی شدند.

شهر طرابلس در شمال نیز شاهد تظاهرات بود. در حالی که در شبکه‌های اجتماعی فراخوان‌هایی برای تظاهرات مقابل سفارت آمریکا طی امروز منتشر شد. این درخواست برای مخالفت با مداخله خارجی‌ها در امور داخلی لبنان و در راس آن مداخله اخیر آمریکا مطرح شده است. اخیرا جفری فلتمن، سفیر اسبق آمریکا در لبنان گفته بود، این بار ماهیت تظاهرات لبنان با تظاهرات قبل فرق‌ می‌کند و حزب‌الله لبنان دیگر جایگاهی نزد لبنانی‌ها ندارد.

لبنان چند هفته است که با بحران سیاسی مواجه است. استعفای سعد حریری، نخست وزیر این کشور در پی اعتراضات نسبت به عملکرد مسؤولان، فساد در دستگاه حاکم و نیز وخامت شرایط اقتصادی، برشدت این بحران افزود./ایسنا

 

بیشتر بخوانید/لبنان در جستجوی نخست وزیر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست

متاسفانه طی سال‌ها و دهه اخیر، بعد از رها شدن فضای مجازی و رشد قارچ‌گونه‌ی کانال‌ها و صفحات وطن‌فروش رفته‌رفته مخاطب با این سوال رو به رو شد که آتش‌زدن پرچم آمریکا و اسرائیل و مرگ فرستادن بر آنها کار درستی بوده است؟

پاسخ این سوال را در روزهای اخیر، براندازها با زبان بی‌زبانی داده‌اند: وقتی دانشگاه‌های غرب مرگ بر بچه‌کش و حامیانش سر می‌دهند یعنی هیچ بعید نیست، تصمیم‌سازهایی در جهان غرب در آینده بالا‌نشین شوند که مسائل را از زاویه نگاه جمهوری اسلامی و مردم ایران می‌بینند.

در واقع شعارهای مرگ بر اسرائیل و آمریکا طی ۴۵ سال و آتش‌زدنِ پرچم‌ها جرقه‌ای بود که زده شد تا این آتش بالاخره شعله‌ور شد. و حالا جواب داده و پژواک این صدا نه از کشورهای مسلمان که از پایتخت‌های غربی به گوش جهانیان می‌رسد.

رسانه دانلود

دیگر خبرها

  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • واکنش حزب‌الله به حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه روستاهای لبنانی
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • فعالیت‌های گسترده دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه+تصاویر
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • آغاز تحصن دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه
  • فیلم/ تظاهرات دانشجویان مقابل سفارت اسرائیل در آتن
  • رزمندگان لبنانی و فلسطینی، نظامیان صهیونیست را هدف قرار دادند
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست