Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مترجم کتاب «هم قسم» گفت: با ترجمه کتاب «هم قسم» تلاش کردم تا به معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی و مدیریت زندگی با توجه به فراز و فرودهای آن بپردازم، مدیرت خانواده همسرداری، فرزند پروری همچنین سامان دادن به کار‌ها و امور اجتماعی همگی اموری سخت هستند و زنان حوزه مقاومت نشان دادند که می‌توانند به خوبی از پس این چالش‌ها برآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 07:00 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۲۴۵۸ احمد نطنزی نویسنده و مترجم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «هم قسم» گفت: مضمون کتاب «هم قسم» به زندگی بانویی مبارز به نام «ام یاسر» باز می‌گردد که همسر «شهید عباس موسوی» دبیر کل جنبش حزب الله لبنان است. 

وی پیرامون دلایل ترجمه کتاب «هم قسم» بیان کرد: با ترجمه کتاب «هم قسم» تلاش کردم تا به معرفی و ترویج سبک زندگی اسلامی و مدیریت زندگی با توجه به فراز و فرودهای آن بپردازم، مدیرت خانواده همسرداری، فرزند پروری همچنین سامان دادن به کار‌ها و امور اجتماعی همگی اموری سخت هستند و زنان حوزه مقاومت نشان دادند که می‌توانند به خوبی از پس این چالش‌ها برآیند. 
بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات «به نشر» اینجا کلیک کنید
نطنزی کتاب «هم قسم» را به عنوان نمونه و الگویی مناسب برای زندگی همسران امروز دانست و بیان کرد: کتاب «هم قسم» حاوی دو نکته ارزشمند است، در گام نخست الگوی مناسب برای زوج‌های جدید است و در گام دوم اینکه زمینه تبادل فرهنگی بین دو کشور ایران و لبنان را فراهم می‌کند.

وی ضمن اینکه به توصیف کتاب «هم قسم» پرداخت، این کتاب را پل ارتباطی فرهنگی بین دو کشور ایران و لبنان دانست و اظهار کرد: درحقیقت کتاب «هم قسم» پل ارتباطی فرهنگی بین زنان و همسران مقاومت ایران، لبنان و خانواده‌های آنان است، همچنین با نگاهی به تاریخ مبارزاتی زنان ایران می‌توان دریافت که نقش مقاومت و هشت سال دفاع مقدس با حضور زنان ایرانی و همراهی آنان در جبهه‌های خرمشهر و آبادان و یا در پشت جبهه‌ها در بخش تهیه و تدارک بسیار پرنگ‌ بوده، آنان سرسختانه به کمک‌ها و حمایت‌های همه جانبه از کشورمان دفاع کردند، از آن سو حضور زنان لبنانی همراهی و هم قدمی با همسرانشان در حوزه مقاومت به دفاع از کشورشان پرداختند و دفاع ارزشمند و قابل توجهی را رقم زدند.

نویسنده کتاب «هم قسم» پیرامون نحوه نگارش این کتاب بیان کرد: کتاب «هم قسم» ترکیبی از رمان و تاریخ مستند بوده و به عبارتی مستندی داستانی است که به شرح وقایع و روایت نویسی در مورد «ام یاسر» پرداخته است. 

نطنزی علت نامگذاری کتاب «هم قسم» را مطرح و بیان کرد: علت اصلی نامگذاری این کتاب با عنوان «هم قسم» همراهی و هم قسم بودن این زن و شوهر مبارز در جبهه مقاومت است، این زوج تا آخرین لحظه هم قسم بودند لذا این نام را برای کتاب انتخاب کردم. 

وی در همین رابطه ادامه داد: کتاب «هم قسم» برگردان کتاب «الوصول» است که «عبد القدوس الأمين» نویسنده لبنانی به رشته تحریر درآورده است و در آن خواننده با مراحل متعدد از زندگی بانویی همراه می‌شود که قدم به قدم در کنار همسرش «شهید سید عباس موسوی» حرکت کرده و در نهایت پس از شهادت، فرزندش در کنار آنان به شهادت می‌رسد، این رسم زندگی برای کسانی که به دنبال یافتن نمونه‌ای از انسان ناب آن هم از نوع شیعه هستند همانند «ام یاسر» قهرمانی کم نظیر است.   نطنزی با اشاره به مدت زمان نگارش کتاب «هم قسم» خاطرنشان کرد: چون من در جنگ تحمیلی از ناحیه گردن قطع نخاع شده‌ام که در سال ۶۱ برایم این اتفاق رخ داد، ترجمه این کتاب به دلیل دشواری‌هایی که دارم برایم حدود یک سال به طول انجامید. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات انتشارات به نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌نمک زندگی کنید!

الهه جعفرزاده: سندرم پیش از قاعدگی (PMS) یک بیماری شایع است که بسیاری از زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به طیف وسیعی از علائم فیزیکی و احساسی می‌شود. در حالی که دلایل دقیق PMS به طور کامل شناخته نشده است، محققان در حال بررسی عوامل مختلفی هستند که ممکن است در ایجاد و شدت آن نقش داشته باشند. یکی از عواملی که در این میان مورد توجه قرار گرفته است، «مصرف نمک» در رژیم غذایی است. با کاهش مصرف نمک ممکن است نفخ، نوسانات خلقی، درد و سایر علائم مرتبط با PMS نیز کاهش یابند.

بین مصرف نمک و تشدید علائم PMS چه ارتباطی وجود دارد؟

تحقیقات علمی بین مصرف زیاد نمک و شدت علائم PMS ارتباط مستقیمی را نشان می‌دهد. نمک در احتباس مایعات، فشار خون، عدم تعادل هورمونی و واکنش‌های التهابی و به طور کل علائم سندرم پیش از قاعدگی در زنان نقش بسزایی دارد.

۱. احتباس سدیم و مایعات

مصرف زیاد نمک اغلب با احتباس مایعات در بدن به دلیل تعادل اسمزی بین سدیم و آب همراه است. این احتباس می‌تواند منجر به نفخ، تورم و ناراحتی شکمی شود؛ که این‌ها برخی از علائمی هستند که معمولاً زنان در مرحله PMS آن را تجربه می‌کنند. کاهش مصرف نمک می‌تواند به بازگرداندن تعادل مایعات بدن و کاهش این ناراحتی‌های فیزیکی کمک کند.

۲. تأثیر بر فشار خون

مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود. فشار خون بالا ممکن است سردرد، تحریک پذیری و نوسانات خلقی را در مرحله پیش از قاعدگی تشدید کند. مطالعات سال ۲۰۱۴ نیز نشان می‌دهد که مصرف زیاد سدیم با افزایش خطر PMS، احتمالاً از طریق تأثیر آن بر فشار خون و عملکرد عروق، مرتبط است.

۳. تأثیر هورمونی

مصرف نمک می‌تواند بر تعادل هورمونی تأثیر منفی بگذارد. نوسانات هورمونی مشخصه بارز چرخه قاعدگی است و عدم تعادل آن می‌تواند علائم PMS را شدت ببخشد. با کاهش مصرف نمک، می‌توان به‌هم‌ریختگی هورمونی را کاهش داد و علائم PMS را کنترل کرد.

۴. واکنش‌های التهابی

مصرف بیش از حد نمک ممکن است باعث واکنش التهابی در بدن شود. التهاب مزمن با شرایط مختلف سلامتی از جمله PMS مرتبط است. التهاب می‌تواند دردهای قاعدگی و اختلالات خلقی را تشدید کند که از علائم رایج PMS هستند.

چطور مصرف نمک را کاهش دهیم؟

کاهش مصرف نمک می‌تواند نقش اساسی در کاهش علائم PMS داشته باشد. روش‌های ساده‌ای برای کاهش مصرف نمک وجود دارد که عبارتند از:

۱. کاهش تدریجی

به تدریج مصرف نمک را کاهش دهید تا جوانه‌های چشایی شما با سطوح پایین‌تر نمک سازگار شوند. این رویکرد از میل ناگهانی به غذاهای شور جلوگیری می‌کند و این عادت را پایدارتر می‌کند.

۲. انتخاب گزینه‌های کم‌نمک

برای شناسایی منابع پنهان سدیم در غذاهای بسته‌بندی‌شده و فرآوری‌شده، برچسب‌های مواد غذایی را به دقت بخوانید. محصولات با محتوای سدیم کمتر را انتخاب کنید و از مصرف محصولاتی که محتوای نمک بالایی دارند اجتناب کنید.

۳. آشپزی سالم

انتخاب و مصرف غذاهای خانگی را نسبت به غذاهای رستورانی در اولویت قرار دهید تا کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی در غذاهای خود داشته باشید. سعی کنید غذاهای خانگی را بدون نمک تهیه کنید و آن‌ها را با سبزیجات طعم‌دار، ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف طعم‌دار کنید.

۴. مصرف میوه و سبزیجات

مواد غذایی تازه و کامل مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را انتخاب کنید. اینها به طور طبیعی حاوی سطوح پایین‌تری سدیم در مقایسه با جایگزین‌های فرآوری‌شده هستند.

۵. کاهش مصرف غذاهای فرآوری‌شده

مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده، کنسروها و تنقلات بسته‌بندی‌شده را به حداقل برسانید؛ چرا که این اقلام اغلب حاوی سطوح بالایی از سدیم برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۶. استفاده از گیاهان و ادویه‌جات

انواع سبزی‌های خشک‌شده و ادویه‌ها مانند پودر سیر، زنجبیل، پونه کوهی، ریحان و سایر چاشنی‌های معطر را جایگزین نمک کنید تا طعم و مزه تازه‌ای به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

چرا زنان باید قند را حذف یا کم کنند؟ یک ویتامین بسیار مفید برای زنان زنان مصرف این ماده معدنی را جدی بگیرند بحران خواب در پنج مرحله از زندگی زنان

منبع: socialboat

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894174

دیگر خبرها

  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • بی‌نمک زندگی کنید!