Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از بنیاد بین المللی عاشورا در بیانیه پایانی اجلاس بین المللی زن مکتبی از اختناق تا بیداری آمده است: اسلام از راه قرآن مجید و سنت پیامبر اکرم (ص) به زن مسلمان اهتمام و عنایت ویژه ای داده و همه حقوق را به وی اعطاء نموده و زنان را از هرگونه باج خواهی و هتک حرمت و بهره برداری ناصواب مصون داشته است لذا باید برداشت های مغرضانه و ناصواب که اسلام را به آن متهم می کنند، از میان برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه همچنین آمده است: نظر به ضرورت حضور و مشارکت زن مسلمان در صحنه های مختلف زندگی و پالایش برداشت ها و ذهنیت های ناصحیح درباره آنان، بر همه کشورها و جوامع انسانی است که این برداشت های ناصواب درباره زنان را از میان برداشته و با اعطای همه حقوق از دست داده، فرصت مشارکت زنان را در همه فعالیت های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره فراهم آورند و نباید ایشان را از مشارکت محروم سازند مشروط به اینکه به آداب و تعالیم و ارزش های اسلامی پایبند باقی بمانند.

در بخشی دیگر از این بیانیه آمده است: شرکت کنندگان در اجلاس بر ضرورت آموزش الزامی دختران و زنان تاکید کرده و خاطرنشان کردند که نباید آنان را از علوم دنیوی و اخروی محروم نمایند و باید سنت ها و عادات مخالف شرع را به کنار بگذارند. زیرا شرع مقدس مصلحت زنان را بیش از دیگران رعایت کرده است.

صادرکنندگان این بیانیه افزودند: اجلاس بر تداوم و گسترش دوره های آموزشی عمومی و به طور علمی بر اساس مفاهیم مکتب اهل بیت(ع) و نحوه تعامل با حوادث و رویدادهای پیش رو تاکید دارد و نقش و سیره حضرت زینب(س) را بهترین الگو برای تعامل با حوادث و رویدادهای پیش رو تاکید دارد و نقش و سیره حضرت زینب(س) را بهترین الگو برای تعامل خود با شرایط موجود می داند تا بتواند به طور علمی و روزآمد در عصر حاضر پیدا کند.

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: شرکت کنندگان بر پایبندی زن مسلمان به حجاب شرعی تاکید نمودند. زیرا عفاف و حجاب مانع انجام وظایف خود در جامعه نمی گردد بلکه باید تفکرات ناصحیح و شبهه انگیز درباره جایگاه حجاب در برخی از رسانه های مختلف را تصحیح کند.

اجلاس بین المللی «زن مکتبی از اختناق تا بیداری؛ حضرت زینب به عنوان الگو» با حضور بیش از ۴۵ پژوهشگر از ۱۶ کشور، مقام حضرت زینب(س) را از ابعاد فکری، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و تبلیغاتی مورد بررسی قرار داده و شرایط زن مسلمان را در عصر حاضر را مورد نقد و بررسی و ارزیابی قرار دادند.

با پایان یافتن سی و یک روز از فعالیت های متنوع فرهنگی به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) تحت عنوان «فخر بانوان جهان» که جمعیت جهانی امام منتظر(عج) و آستان قدس رضوی و عتبه مقدسه کاظمین و بنیاد بین المللی عاشورا برگزار کردند، اجلاس بین المللی مجازی با عنوان «زن مکتبی از اختناق تا بیداری؛ حضرت زینب(س) به عنوان الگو» که به مدت چهار روز ادامه یافت، برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این اجلاس حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده ولی فقیه در عراق، آیت الله محمدحسن اختری مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشورا و خانم عفاف حکیم از لبنان سخنرانی نمودند.

در این برنامه ها شخصیت هایی همچون راسم النفیس و علی ابوالخیر از مصر، شیخ نافذ عزام از فلسطین، آیت الله سید عبد الصاحب الموسوی از ایران، میشل کعدی از لبنان، خانم امل سماح از لبنان، خانم هویدا جبق از ایتالیا، خانم خوله القزوینی از کویت، خانم رجا الکلیتی از بحرین، خانم نوره العروس از مراکش، خانم نهی حسن البنا از مصر، خانم غاده عیسی از لبنان، خانم امل الماخذی الوشلی از یمن، خانم زهرا الموسوی از آلمان، خانم میاسه مهدی شبح از سوئد، زینب الخنسا از لبنان، شاعره جمانه امهز از لبنان، خانم عهود عبد الواحد العکینی از عراق، خانم فادیا الحسینی از تونس، شیخ دکتر عبدالمحسن البنفشی از حجاز، دکتر صادق النابلسی از لبنان، علی رباح از لبنان، خانم نزیهه صالح از لبنان و انسیه خزعلی از ایران سخنرانی نمودند.

برچسب‌ها حضرت زینب (س) لبنان محمد حسن اختری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حضرت زینب س لبنان حضرت زینب س لبنان اخبار کنکور حضرت زینب س بین المللی زن مسلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد

به گزارش قدس آنلاین، رامین حسین پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

این جشنواره ۲۶ امین دوره خود را پشت سر گذاشت. هدف این جشنواره ارائه یک فرصت بین‌المللی به فیلمسازان مستقل و حمایت از آنها است.

ویدئو آرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدئوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.
 ویدئو آرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر  بهترین مستند کوتاه در سال-۲۰۲۳ ۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه های بین المللی، رامین حسین پور را به‌عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز برعهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه  معماری به‌عنوان طراح، مدرس،نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی
«Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: دکتر بهروز طباطبائی  دکتر فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.

دیگر خبرها

  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود