Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خبرگزاری ملی لبنان امروز (یکشنبه) نوشت: تعدادی از خانواده‌های آلبانی تبار عناصر گروه تروریستی داعش که در اردوگاههای مناطق تحت کنترل نیروهای قسد در شمال شرق سوریه در بازداشت قرار داشتند، نیمه شب گذشته (بامداد امروز) به منظور بازگشت به کشورشان تحت نظارت اداره امنیت عمومی لبنان وارد فرودگاه رفیق حریری بیروت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این پیوند، سرلشکر «عباس ابراهیم» مدیرکل امنیت عمومی لبنان در کنفرانس خبری که در سالن فرودگاه رفیق حریری بیروت برگزار شد، گفت: این گروه ۱۹ خانواده شبه نظامیان آلبانی تبار داعش که در سوریه حضور داشتند را شامل می‌شد و آنچه در حال انجام می باشد، ادامه عملیات قبلی است که به درخواست رئیس دولت آلبانی برای بازگشت گروهی از زنان و کودکانی که مدت‌ها است در اردوگاه‌های قسد در شمال شرق سوریه بازداشت بودند، انجام شد.  

وی با بیان اینکه برای ما آزادی انسان مهم است، افزود: پس از مشکلات فراوان و حدود ۲ سال مذاکره با گروه قسد، این کودکان و زنان برای بازگشت به کشورشان از طریق فرودگاه بیروت به لبنان اعزام شدند.  

مدیرکل امنیت عمومی لبنان افزود: ما این مسیر را ادامه می‌دهیم، مسیر بازگشت به آزادی مردمی که از ما این خدمت را می‌خواهند و یا آنانکه برای بازگشت فرزندان، زنان، زندانیان و ربوده شدگان به آغوش سرزمین مادری خود از ما کمک می‌خواهند.  

نخست وزیر آلبانی که کشورش مامن گروهک تروریستی منافقین می باشد نیز همکاری با اداره کل امنیت عمومی لبنان را افتخار بزرگی برای خود دانست و گفت: این همکاری منجر به موفقیت در بازگرداندن خانواده‌های هموطنان من از اردوگاه‌های شمال سوریه شد.  

  «ادی راما» از اخلاق انسانی و حرفه‌ای سرلشکر «عباس ابراهیم» مدیرکل امنیت عمومی لبنان برای انجام این مرحله از بازگشت خانواده‌های آلبانی داعشی بازداشت شده در اردوگاههای قسد قدردانی کرد.  

وی خاطرنشان کرد: اتفاقات امروز نوید بخش خبرهای خوب برای مردم آلبانی است و ما به تلاش خود برای بازگرداندن همه آلبانیایی‌های گرفتار در اردوگاه‌های سوریه ادامه می‌دهیم.  

بر اساس این گزارش، ترتیب مقدمات بازگشت این خانواده‌ها از طریق فرودگاه رفیق حریری بیروت به کشورشان با حضور سرلشکر «عباس ابراهیم» مدیرکل امنیت عمومی لبنان و «ادی راما» نخست وزیر آلبانی که با یک فروند هواپیمای اختصاصی به بیروت سفر کرده است همچنین وزیر کشور آلبانی و «مارک گریپ » کنسول آلبانی در لبنان انجام شد.  

«فیونوالا نی اولاین» کارشناس سازمان ملل متحد در بهمن سال گذشته از حضور زنان و کودکانی از ۵۷ کشور جهان در اردوگاه‌ها یا بازداشتگاه‌های شمال شرق سوریه خبر داده و گفته بود که این خانواده‌ها که اعضای خانواده تروریست های گروه داعش هستند باید سریع به کشورهای خود بازگردانده شوند.  

وی افزود: این زنان و کودکان در کمپ‌های «الهول» و «روژ» که توسط نیروهای کرد اداره می‌شوند، به سر می‌برند.  

پایگاه اطلاع رسانی «الخلیج الجدید» بهمن سال گذشته از اعتصاب غذای زنان فرانسوی پیوسته به «داعش» که در اردوگاههای یاد شده نگهداری می‌شوند، خبر داده و نوشته بود: این زنان قصد دارند به همراه فرزندان خود به فرانسه بازگردند، اما مقامات فرانسوی از پذیرش آن‌ها خودداری می‌کنند، و زنان فرانسوی عضو گروه تروریستی داعش پس از سال‌ها انتظار و بلاتکلیفی در زمینه حقوقی، احساس می‌کنند که چاره‌ای جز اعتصاب غذا ندارند.  

غرب که در شکل‌گیری داعش نقش مهمی داشت، پس از شکست این گروه تروریستی در سوریه و عراق و جدایی اعضای اروپایی آن از صفوف تروریست‌ها، بیم آن را دارد که با بازگشت به قاره سبز در کشورهای اروپایی دست به اقدامات تروریستی بزنند.  

برچسب‌ها قسد فرانسه گروه تروریستی داعش سوریه لبنان آسیای غربی آلبانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قسد فرانسه گروه تروریستی داعش قسد فرانسه گروه تروریستی داعش سوریه لبنان آسیای غربی آلبانی مدیرکل امنیت عمومی لبنان گروه تروریستی اردوگاه ها خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • بازداشت ۴۱ داعشی دیگر در ترکیه
  • دستگیری ۴۱ مظنون داعشی در ترکیه
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازداشت چند داعشی در استانبول
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست